Wie zijn wij?

Annelies

“Dans is voor mij de puurste vorm om uitdrukking te geven aan het leven in mezelf”.

Zodra ik beweeg hoef ik niet te denken. In Biodanza gaat het er gelukkig niet om of een beweging er goed uitziet, maar veel meer hoe die van binnenuit  beleefd wordt. In Biodanza ervaar ik mijn kracht in de verbinding met mezelf. Als ik expressie geef aan datgene wat er in mij leeft dan worden mijn bewegingen licht en vloeiend en krijgen volheid en richting. Het lichaam is een prachtig instrument om mee te werken als je je erin kunt laten bewegen.

Biodanza brengt je weer bij je vitaliteit, bij je levenskracht. Het helpt je te verbinden met je levensstroom. Biodanza heeft mij de vrijheid gegeven om mijn leven te dansen en het leven vorm te geven op mijn manier. Ik ervaar het als een groot voorrecht als ik anderen hierin kan inspireren.

Voor direct contact, kun je bellen naar 06 2759 7705 of

mailen naar contact@BiodanzaInBeweging.nl

Arie

Ik ben in oktober 2014 afgestudeerd als biodanzadocent en geef al vier jaar aan een wekelijkse groep les. De afgelopen jaren, heb ik samen met Annelies en Hester, ook kinderbiodanza gegeven op meerdere scholen in Brummen en Zutphen. Kinderbiodanza geven is een grote passie van mij.

Biodanza nodigt me uit om met mijn eigen kwetsbaarheid te dansen en brengt mij op een creatieve manier in mijn kracht. Ik vind het leuk om met Annelies en met mijn partner Hester samen te werken.

Voor direct contact, kun je bellen naar 06 3310 5977 of

mailen naar Arie@BiodanzaInBeweging.nl