Ons aanbod

Wekelijkse groepen

Wij geven biodanza aan twee groepen op woensdagavond en vrijdagochtend. In beide groepen is ruimte voor nieuwe dansers (beginners en gevorderden).

Iedereen die kennis wil maken met Biodanza is welkom!

Kinderbiodanza

De afgelopen jaren hebben we kinderbiodanza aangeboden op diverse scholen en maandelijks voor kinderen met hun ouders.

Kinderen zitten vol levensvreugde. Kinderbiodanza helpt ze dit te behouden.

Met kinderbiodanza bewegen kinderen op hun eigen, oorspronkelijke manier op muziek, die een harmonieuze beweging ondersteunt. Kinderbiodanza is dansen vanuit het hart en niet vanuit vaste pasjes. Op een natuurlijke manier wordt het denken, voelen en handelen in een kinderbiodanzales met elkaar verbonden. Kinderen worden hier blij van. Dat gevoel nemen ze weer mee de dag in.

Er wordt gedanst met een verhaal, de kinderen worden door te dansen, meegenomen in het verhaal. Ze bewegen hierop soms op zichzelf, met zijn tweetjes of met de hele groep.

Biodanza en aanraking

Dagworkshops ‘dans van de aanraking’

Een goede aanraking is van vitaal belang. Volgens Rolando Toro is het onze eerste levensbehoefte. het brengt je in direct contact met het gevoel dat je leeft.

We willen allemaal door het leven aangeraakt worden en het gevoel hebben welkom te zijn in deze wereld; voelen dat we deel uitmaken van de wereld om ons heen.

De aanraking in biodanza is zo levensbevestigend, omdat het je de mogelijkheid geeft om diep thuis te komen in jezelf, je zelf te verwelkomen en hier de verbinding mee aan te gaan op een subtiele en aandachtige manier. Hoe vaak doen we dit?

Een goede aanraking heeft liefde en ontspanning nodig. De dans/biodanza helpt ons om aanwezig te zijn, ons af te stemmen, verbinding te voelen en in onze eigen zachtheid aan te komen. Van uit deze zachtheid kunnen we via onze handen in een liefdevol gesprek komen met de ander.

Iedere keer dat je aangeraakt wordt, kan een moment zijn dat je voelt, dat je hier en nu welkom bent.

We dansen deze cyclus graag met een zoveel mogelijk vaste groep, omdat je dan met elkaar voor een veilige bedding zorgt, waarin ieder dieper kan komen. Als je voor alle dagen in een keer inschrijft, krijg je korting (i.p.v. € 50,00 betaal je € 45,00). Het is dus ook mogelijk om een losse dansdag mee te maken.

Heb je belangstelling, dan kun je ons mailen of bellen

email: contact@biodanzainbeweging.nl

tel: 0627597705 (Annelies)

Biodanza met teams en groepen

Het afgelopen jaar hebben we Biodanza aangeboden aan het team van een school. We kregen er heel positieve reacties op en zagen hoeveel plezier de mensen hadden met elkaar. Zowel in het bedrijfsleven als in de dienstverlenende sector is de werkdruk vaak hoog. Deze problematiek is een reden om met een team te dansen en de sfeer op de werkvloer positief te beïnvloeden. Dansen versterkt op een ontspannen manier de vitaliteit.

Wij geven Biodanza, ook op verzoek, voor een feestelijke gelegenheid, zoals een verjaardag, een bruiloft of een andere gelegenheid. Zo hebben we het afgelopen jaar, op verzoek,  een workshop gegeven bij een Baby-shower.