Ervaringsverhalen van dansers

Zorgvuldig, intiem, persoonlijk, speels en hart openend. Zo ervaar ik de Biodanza bij jullie.
Dank jullie wel

Anne-Marie Hamming

Aan het eind van de  vivencia staan we in een kring, zoals aan het begin. De dagelijkse beslommeringen, het drama van de wereld in transitie, onze eigen worstelingen zijn even opgeheven in een door ieder gevoeld NU moment. En een veld van ‘nieuw leven’ is, keer op keer, in de dans, door ons dansers heen ontstaan….

 

Marie-Jose

The God who knows only four words.
And keeps repeating them, saying

“Come dance with me.”

Come

Dance.

Hafiz

 

Ellen

Jouw dans ben jij
Het beeld breidt zich uit naar
streling
De vrucht wordt tot een engel
Oprijzend uit tranen
Herboren
Jouw dans is de wellustige
openbaring
Van jouw intiemste mysterie
Jouw persoonlijke versie
Van de oorsprong van de wereld
Rolando Toro

Dit is wat Biodanza voor mij betekend. Alles gebeurt op het moment, positieve energie, wekelijkse groepen, contact…

Maus Weijenberg

Jullie zijn in al die jaren een vast punt geweest. Een vaste waarde te midden van mijn turbulente leven. Een plek waar ik mocht leren, ontdekken, huilen, lachen, spelen…

Een plek waar ik mocht verbinden, liefhebben en lief gevonden werd. Een plek waar ik kon voelen hoe het is om gelukkig te zijn. Ik voel mij heel rijk

Dank jullie wel

 

Simone Schoemaker

 

“Mijn kennismaking met jullie en de Biodanza groep begon in januari 2013 nu 9 jaar geleden. Bijzonder dat ik in die al die jaren maar even een half jaar er tussenuit ben geweest voor contact improvisatie en de rest voor zover ik me kan herinneren er gewoon bijna altijd ben. Heftige woelige jaren met knallers, rollercosters en hoogte en dieptepunten waarvan jullie eigenlijk vanaf het begin getuigen zijn geweest en ook jullie bijdrage hebben geleverd.

Voor mij is met Biodanza het echte leven begonnen in de zin van een dieper besef van leven, intiem contacten met anderen, bekenden vreemden, passanten, verliefdheden en relaties”.

Monti

 

‘Ik dans dus ik leef’

 

Ik dook met jullie mee in de vivencias (bepaalde dans). Met zoveel aandacht en zorgvuldigheid door jullie gemaakt! Zoveel liefdevolle verbinding. Mijn hart bloeide open, open gebleven. Danst

An Elisa Albers

 

 

Bewegen met alles dat er leeft; dat maken jullie keer op keer weer mogelijk.

Judith

 

Vrijheid in beweging. Thuis met alle dansers, een Familie.

Job

 

Het heeft mij mezelf steeds meer leren kennen, op allerlei manieren, ook de schaduwkanten.

Hester

 

 

Door de Biodanza ben ik zachter geworden. Het is super om het kind in mezelf te voelen en ook te laten zien.

Lucy

 

Ik heb vele cursussen gedaan, schilderen, boetseren, verhalen schrijven, permacultuur, yoga en heel veel gedanst; tango, flamenco, 5-ritmes, heart-metters, maar ik ben nog nooit zo vervuld thuis gekomen na afloop, als dat ik nu doe na Biodanza.

Ik ben jullie hier intens dankbaar voor!

 

Anne

 

Dit Schilderij verbeeldt hoe ik mij heb kunnen voelen tijdens de dans: natuurlijk bewegend, stromend, vrouwelijk, vrij, aards, hemels, heel, in extase, in contact met het goddelijke, vol leven en passie.

 

Annelies van Zanten

 

Toen we 2 jaar geleden in Zutphen kwamen wonen, waren we heel blij dat we ons bij jullie woensdagavondgroep konden aansluiten. Wij genieten van jullie muziekkeuze en het buiten dansen in de zomer hebben we als heel bijzonder ervaren. Biodanza in verbinding met anderen en onszelf opent onze harten.
Liefs van

Herman en Tineke