Biodanza en Aanraking

Biodanza en Aanraking

Dagworkshops ‘dans van de aanraking’

Een goede aanraking is van vitaal belang. Volgens Rolando Toro is het onze eerste levensbehoefte. het brengt je in direct contact met het gevoel dat je leeft.

We willen allemaal door het leven aangeraakt worden en het gevoel hebben welkom te zijn in deze wereld; voelen dat we deel uitmaken van de wereld om ons heen.

De aanraking in biodanza is zo levensbevestigend, omdat het je de mogelijkheid geeft om diep thuis te komen in jezelf, je zelf te verwelkomen en hier de verbinding mee aan te gaan op een subtiele en aandachtige manier. Hoe vaak doen we dit?

Een goede aanraking heeft liefde en ontspanning nodig. De dans/biodanza helpt ons om aanwezig te zijn, ons af te stemmen, verbinding te voelen en in onze eigen zachtheid aan te komen. Van uit deze zachtheid kunnen we via onze handen in een liefdevol gesprek komen met de ander. 

Iedere keer dat je aangeraakt wordt, kan een moment zijn dat je voelt, dat je hier en nu welkom bent.

We dansen deze cyclus graag met een zoveel mogelijk vaste groep, omdat je dan met elkaar voor een veilige bedding zorgt, waarin ieder dieper kan komen. Als je voor alle dagen in een keer inschrijft, krijg je korting (i.p.v. € 50,00 betaal je € 45,00). Het is dus ook mogelijk om een losse dansdag mee te maken.

Heb je belangstelling, dan kun je ons mailen of bellen

email: contact@biodanzainbeweging.nl

tel: 0627597705 (Annelies)