Wekelijkse groepen

Dinsdagavond

van 19:30 tot 21:15 uur
ook voor beginnende dansers

Vrije school de Lans
Zutphensestraat 175
6971JR Brummen

Woensdagavond

van 19:30 tot 21:30 uur
voor gevorderden

Vrije school de Lans
Zutphensestraat 175
6971JR Brummen

Vrijdagmorgen

van 10.00 tot 12.15 uur
ook voor beginnende dansers

De Muzehof
Coehoornsingel 1
7201 AA Zutphen

Waarom biodanza

Omdat we zijn vergeten wie we zijn en wat onze mogelijkheden zijn. Biodanza verbindt en integreert. Het is een methode die gericht is op het werken met de gezonde delen in onszelf.  Het voorvoegsel ‘bios’ in biodanza betekent leven, in combinatie met ‘danza’ wat letterlijk geïntegreerde beweging vol intentie betekent, brengt biodanza je weer in contact met de dans van het leven. In onze huidige afgescheiden cultuur is biodanza een krachtige vorm die bijdraagt aan een verbetering van de kwaliteit van ons leven.

Voor wie

Voor iedereen die zich wil laten uitnodigen het leven te dansen. Voor jong en oud. Je hoeft niet goed te kunnen dansen. Met Biodanza dans je vanuit een innerlijke beweging. Voor iedereen die zich wil openen voor het leven, door te bewegen. Voor iedereen die met respect voor zichzelf en de ander het leven wil dansen.

Het doel van biodanza

is het leven te vieren. De muziek, de beweging en het contact met de ander brengen je in de ervaring van het moment. Hierdoor verbind je je met jezelf, met de ander, met levensvreugde en met alles wat leeft.